Packa med en vattenflaska på resan

Vatten är viktigt för kroppen. När din hjärna har rätt vätskebalans känner du av effekterna ganska tydligt. Du kan få huvudvärk, sämre koncentrationsförmåga och sämre korttidsminne. Även huden behöver vatten. Dricker du inte tillräckligt kan din hud kännas torr. Tänk då på att vatten är bättre än fuktighetskräm för att huden ska återfuktas.

Drick kontinuerligt

Din kropp blir av med ca 2,5 till 3 liter vatten om dagen. Därför är det viktigt att fylla på för att kroppen ska fungera. Det är dock inte alltid bra att vänta tills man blir törstig eftersom törsten kommer först när kroppen börjar torka ut. Därför är det bättre att dricka vatten kontinuerligt.

Snygg flaska

Att alltid ha en vattenflaska bredvid sig gör att det blir lättare att komma ihåg att dricka. Så när du ska ut och resa kan det därför vara bra att fylla en flaska med kallt vatten för att dricka under resans gång. Flyger du är det extra viktigt eftersom luften i kabinen är väldigt torr. Vattnet gör att du behåller fokus och mår bättre. Det finns massor av flaskor som inte bara är praktiska utan dessutom är snygga att ha i väskan. Så passa på och köp den på nätet redan idag.