Hyra stuga på Gotland

Att hyra stuga på Gotland är inte svårare än att hyra på något annat ställe. Det gäller som på de flesta populära orter att vara ute i god tid med sin bokning så man får stugan den period som man önskar.

Vad ska man packa med sig

Sommartid så är ju badkläder ett måste men helt klart så bör man packa med sig andra kläder också för allehanda äventyr. Se även till att packa med sällskapsspel om vädret inte skulle vara på er sida någon dag. De flesta stugor har idag tillgång till Internet för allehanda nöje som kan passa en regnig dag. Spela något spel på Videoslot eller kolla på någon film kan få tiden att gå. Förhoppningsvis så är det bara en kort stund som ovädret håller i sig. Men det gäller att packa så man är beredd på allt.

Att göra på Gotland

Vid vackert väder så är denna ö magiskt vackert. Det finns mycket att uppleva på denna ö. Om man har ett intresse för historia så kommer Visby att vara där ni kanske vill utforska allt. Det finns mycket att göra på Gotland och den medeltida ringmuren kring Visby bör kollas upp. Men det finns så mycket mer som kan intressera. Lummelundagrottan är också något som kan vara spännande för hela familjen. Ett besök vid Sudersand är också något som bör besökas en solig dag denna strand på Fårö kan vara välbesökt soliga och varma dagar.