Flyg till Visby

Vill man inte ta färjan över till Gotland så går det alltid att flyga till Visby. Flygplatsen ligger endast tre och en halv kilometer från centrala Visby. 1942 invigdes denna landningsbana mitt i Gotlands underbara landskap och mer än 300 000 tusen resenärer beräknas lyfta och landa på denna flygplats varje år.

Det går ett antal direktflyg till Gotland och Visby, Stockholm, Göteborg och Malmö är de mest populära avgångarna. Hos Avionero kan du kolla upp flygtider och varifrån du kan åka för att landa på Visby Flygplats. Skriv bara in var du vill flyga ifrån och ange Visby som slut destination. Välj vilket datum för utresa och när du vill flyga hem igen så får du upp förslag på bästa alternativen för dig.

Väl i Visby så finns det mycket att upptäcka. Sommaren är helt klart den bästa perioden att uppleva Gotland men även hösten kan ha sin charm på ön. Passa på och åk ner till Visbydagen i början på oktober eller någon annan trevlig tillställning som anordnas under hösten. Kolla in Gotland.com för mer information om vad som händer framöver. Det finns säkert något som kan passa in.

Åker ni ner senare så kan ni få uppleva Gotland Grand National som går av stapeln den 27 oktober. Upplev världens största tävling för motorcykel på Tofta skjutfält. Oavsett om man har ett motorintresse så kan detta vara något av det fräckaste man kommer att uppleva. Det är en folkfest utan dess like och massor av motorcyklar.